İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Hedeflerimiz

        Değişen dünya standartları doğrultusunda bir ülkenin kalkınması ve çağdaşlaşması sürecinde üniversiteler büyük öneme sahiptir. Bu anlamda İzmir Katip Çelebi Üniversitesi inovasyon kapsamında yenilikçi düşünceleri ön plana çıkarma konusunda küreselleşen dünyada yerini almaktadır.

            Modern eğitim sistemini etkileyen unsurların başında bilindiği üzere teknoloji ve bilgi gelmektedir. Yenilikleri takip eden, gerekli bilgi ve donanıma sahip bir üniversitenin uluslararası platformda kendine özgün duruşuyla rekabet edebilirlik hususunda sağlam bir şekilde yer alması gerekmektedir. Bu kapsamda var olan bilginin teknoloji ile bütünleştirilip hızlı ve doğru bilgi verme konusunda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ayrı bir öneme sahiptir. Birimimiz öğrenci, aday, mezun ve öğretim elemanlarına bilginin hızlı ve doğru sunulmayı, ayrıca verilen hizmetler kapsamında hizmet alanların memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak, eğitim- öğretim sürecinin düzenli ve verimli bir şekilde yürütülmesi için akademik ve idari birimler arasında uyum içerisinde sürdürülebilir çalışmalarda bulunmayı hedeflemekteyiz.

            Kurumlar gelecekte yapacağı faaliyetleri planlayarak, yaptıkları planlar doğrultusunda uygulamalar yaparak neyi, ne zaman ve nasıl yaptıklarını daha iyi görebildikleri sürece başarılı olabilirler.

            Sonuç olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bilgi toplumunun bir parçası olan eğitimde, üniversitelere  düşen görevlerin öneminin farkında olup, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak bu doğrultuda bilgiyi, teknolojiyi ve uluslararası anlaşmaları ön planda tutarak çözüm odaklı hizmet verme çabasındadır.

Menüyü Kapat